GRATIS FRAGT VED KØB OVER 599,-

Vores Mission

VI GØR EVENTYRET MULIGT

En branche præget af traditioner er ændret for altid

De fleste mennesker betaler alt for meget for ting de ikke bruger...

- og det kender vi alt for godt hos VikinX.

Med andre ord... Vi har brugt utallige penge på dyrt outdoor beklædning, men sjældent var vi på overlevelsestur i bjergene hvor man kan få brug for de mange "fancy" egenskaber outdoor tøj har. Vi er jo ikke ekstremsportsudøvere! Vi kan bare godt lide udelivet og naturen...

Vi stammer fra et folk, der var ivrig efter at udforske og konstant spekulerede over, hvad der lå uden for horisonten

Lad intet stå i vejen for eventyret. Sådan lyder fortællingen.
UDFORSk VORES UDVALG

FRA HERNING TIL SYDAFRIKA

Mit navn er Max, og jeg er CEO og stifter af VikinX.

Jeg har gennem 20 år leveret til bl.a. Puma, Hummel, H2O, Kappa, Umbro, Diadora og dermed også spillebeklædningen til det danske fodboldlandshold.

Min passion har dog altid været jagt og outdoor. Jeg drømte om et brand hvor man med god samvittighed kan købe et sæt outdoor tøj i god kvalitet, uden at skulle udskyde familie ferien til næste år...

For knap 3 år siden tog jeg derfor en drastisk beslutning om, at resten af mit liv skulle bruges på min store lidenskab.

VikinX blev født...

TAKKET VÆRE TÆT SAMARBEJDE

Med hjælp fra mit team af branche kendte folk og nogle af mine bedste kammerater, står vi i dag med en virksomhed, der kan netop det, vi satte os for:

Unikt, simpelt og slidstærk dansk design, der gør det muligt for alle dem, der elsker at være ude under åben himmel at nyde naturen, som den er, uden at springe budgettet.

Vi har allerede erobret mere end 11 lande uden for Danmark og vi glæder os til at have dig med på rejsen fremover!


"Jeg plejer at sammenligne VikinX med en VW Passat.


Der findes bedre og MEGET dyrere biler, men de fleste ”almindelige” mennesker vil være meget glade for en Passat – og hvis de så oven i købet kun skal betale prisen som for en KIA (uden at forklejne KIA)
– så bliver de ekstra glade for Passaten"

SE HELE KOLLEKTIONEN HER

PRODUKTION MED OMTANKE

"Vi er stadig (bortset fra Covid-19 perioden) fysisk på fabrikkerne hver 3. måned for at følge op på tingene og sørge for at vi også hele tiden prøver at gøre os lidt ”grønnere” så det ikke kun er farven der er ”grøn” men også selve produktet og hvad der ligger bag.

Takket være grundige BSCI-inspektioner, gennemført af de industriledende Bureau Viritas, kan vi garantere, at menneskene bag vores produkter frit vælger deres arbejde, har sikre arbejdsforhold, rimelige arbejdstider og får en rimelig løn.


VIKINGETOGTET MED KURS MOD SUCCES


"Med de rette partnere i ryggen må vi i dag sige, at vi er ved at lykkedes. Vikingetogtet ser ud til at blive en succes, og vi har på trods af Covid-19 begrænsningerne allerede ”erobret” 9 lande uden for Danmarks grænser – og klar til yderligere togter når restriktionerne tillader det."

"Meget få ”almindelige” naturfolk har brug for en jakke der holder vand ude i dagevis, hvis man højest er ude i eventuel regnvejr 1-5 timer hver weekend. Kun de færreste der bor på Frederiksberg har brug for en bil med permanent firehjulstræk og 8 cylindere."

FIND DIN NYE BEKLÆDNING HER

BEKYMRINGSFRIT UNIVERS

Det handler ikke kun om, at den gennemsnitlige jagt & outdoor-entusiast nu har luft i budgettet til at købe kvalitetsbeklædning. Det handler om, at flere folk nu kan komme ud og opleve det frirum og bekymringsfrie univers, som naturen stiller til rådighed.


Inspiration

Tingene er ikke som de plejede at være. Travlhed, job, sociale medier, er blandt andet årsager til, at vi ikke længere har de samme muligheder for at realisere os selv.

VikinX er inspireret af en tid, hvor vi ikke var styret af elektronik, sociale medier eller lignende - nemlig vikingetiden. En tid hvor man kunne udforske og nyde godt af naturens helende påvirkning på krop og sind.

Med denne tanke i baghovedet, har vi skabt tidsløse designs, som ikke blot er til en brøkdel af prisen, men som er helt unikt skabt til det nordiske tunge og våde klima.Produktion

VikinX er en sammensætning af jægere og outdoor entusiaster, Med 37 års produktions- og brancheerfaring samt et klart fokus på kvalitet til prisen, har vi etableret et tæt og effektivt samarbejde med vores producent af jagt og outdoor beklædning.

Gennem konstant sparring og produktudvikling med vores leverandør, hvor hver kollektion gennemgår multiple faser før vi er tilfreds, har vi formået at lave helt unikke og slidstærke designs, som er gennemtestet i det nordiske klima til at kunne holde i årevis.Ud i naturen

Gennem udførlig og moderne optimering og effektivisering af hele vores værdikæde, lige fra idégenerering til ordrelevering, har vi formået at skabe designs til priser der giver mening.

Det betyder, at det ikke længere kun er ivrige jægere og passionerede outdoor entusiaster, som kan udforske den fantastiske natur.

Men at det mere "almindelige" folkefærd, nu får råd til at komme ud og skabe sine egne minder og fantastiske eventyr i naturen.