Søg

Shop Ny Kollektion Her
Shop Sæsoner

Se Bukkejagt-pakken her
Shop Sæsoner

Ofte stillede spørgsmål

Retur, reklamation, ombytning og garanti

1. Udfyld vores returformular på linket her: Returformular

2. Vedlæg en kopi af ordrebekræftelsen

3. Pak ordren forsvarligt

4. Vi vil efterfølgende sende dig en returlabel på e-mail, som du skal printe ud og sætte på pakken. 
VIGTIGT! at det nye label bliver sat ovenpå det gamle.

5. Har du betalt med kreditkort vil beløbet blive refunderet til samme kort, som du betalte med ved ordreafgivelsen, indenfor få dage. 

Fortrydelsen skal anmeldes til os senest 101 dage efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives gennem vores returformular (Klik her: Returformular)
I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Vi vil efterfølgende sende dig en returlabel på e-mail, som du skal printe ud og sætte på pakken.

VIGTIGT! at det nye label bliver sat ovenpå det gamle.

(For yderligere information, se vores handelsbetingelser)

Vi har fokus på at du får en god oplevelse og tilbyder derfor 5 års produktgaranti. Såfremt du ønsker at reklamere skal blot kontakte os på vikinx@vikinx.dk.

Du skal kontakte den VikinX forhandler du har købt produktet hos.

For at du ikke skal stå med denne byrde, vælger vi at betale fragten i denne sammenhæng. Hvis du ønsker at returnere eller ombytte, skal du blot henvende dig på vikinx@vikinx.dk, så hjælper vi dig med det samme!

(For yderligere information, se vores handelsbetingelser)

Levering

Vi tilbyder 1-3 dages levering med GLS.

Her er vores leveringsmuligheder:
- Gratis fragt ved ordre over 599,-
- Pakkeshoplevering for 39 kr.
- Hjemmelevering med GLS til 49 kr
- GLS ekspres levering med 1 års udviddet garanti til 49 kr.

9/10 af ordrene dukker op næste hverdag! :-

Fra at din ordre er blevet pakket og sendt, går der 1-3 dage før at den når frem til den givne destination.
Er du ikke hjemme, når varen bliver leveret, vil GLS aflevere din pakke i den nærmeste pakkeshop, hvorefter du vil få besked på SMS eller mail, hvor du kan afhente din pakke. I travle perioder kan der dog forekomme forsinkelser hos speditørerne. Har du ikke fået din bestilling efter tre hverdage, så kontakt os, og vi vil undersøge, hvor din pakke er henne for dig.

Produkter

Med vores skarpe fokus på at lave funktionelle og komfortable designs, der passer perfekt til den skandinaviske jagt og outdoor entusiast, har vi skåret alt overflødigt “overlevelsesudstyr” fra, og dermed skabt en tøjkollektion som er skræddersyet til det skandinaviske klima. Klik her for at læse mere

Med tæt kontakt samt kvartalsvise besøg hos vores leverandører, sikrer vi at alt vores tøj bliver produceret under gode og bæredygtige forhold. Klik her for at læse mere.

Din ordre

Det er muligt at ændre en ordre, hvis vi ikke har nået at pakke din vare. Derfor skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice på tlf.:  26 30 84 30
med din ændring. Dog kan vi ikke garantere, at vi kan nå at udføre ændringen, hvis din vare er pakket og klargjort til forsendelse.

Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse, når du har færdiggjort en ordre, kan det skyldes to ting.

 1. Du har tastet din e-mailadresse forkert, da du afgav ordren.

 2. Din ordrebekræftelse er stoppet i dit eget SPAM-filter, eller hos din udbyder.

Husk at check dit SPAM-filter, hvis du ikke modtager en e-mail i løbet af 24 timer, efter at du har afgivet ordren.
Dukke ordrebekræftelsen stadig ikke op, kan du blot kontakt os på vikinx@vikinx.dk eller på vores sociale medier, så får vi sendt dig en ny.

Når din ordre er pakket og sendt, modtager du en mail fra os, hvori du klikke på et link der tager dig til GLS’ pakkesporing. Såfremt du ikke har modtaget nogen forsendelsesinformation, kan du kontakte os på vikinx@vikinx.dk.

Størrelser

For at gøre det nemt for dig, at finde lige netop den størrelse der passer dig perfekt, har vi lavet en størrelsesguide, som du kan finde på alle produktsider. Her kan du se de specifikke mål for størrelserne. Hvis du stadig er i tvivl om størrelsen, kan du med høj sandsynlighed vælge samme størrelse som du normalt bruger i hverdagsbeklædning.

Som udgangspunkt skal du blot vælge den størrelse som du plejer at købe.
Skulle det ske, at du vælge en forkert størrelse, er du altid velkommen til at få ombyttet til en passende størrelse.

VikinX Forhandlere

Du skal kontakte den VikinX forhandler du har købt produktet hos.

Vi har 45 danske forhandlere spredt over hele landet. Kontakt os for at høre nærmere om hvem og hvor, så du kan få et nærmere kig på vores vare.

Kontakt os på vikinx@vikinx.dk

Vikinx generelt

VikinX er en moderne fortolkning og fejring af nordens revolutionerende vikinger, gennem kvalitets beklædning til en brøkdel af prisen. Ved at tilbyde jagt og outdoor beklædning til en brøkdel af prisen, spreder vi budskabet om at kvalitetsbeklædning ikke SKAL være dyrt. Vi gør derfor eventyret muligt for flere almindelig jagt/outdoor folk, som ikke vil sætte budgettet over styr for at købe dyrt kvalitets jagt og outdoor beklædning. På denne måde motiverer vi flere mennesker til at komme ud og udforske naturen, som vores forfædre gjorde det.

Klik her for at læse hele vores historie

VikinX er en sammensætning af unge, midaldrende samt modne jægere og outdoor entusiaster, der med 37 års produktions- og brancheerfaring, har de mest optimale forudsætninger for at skabe fantastisk alsidig og effektive produkter, der gør livet i naturen til en endnu bedre oplevelse.